CLUJ-NAPOCA

CLUJ-NAPOCA

Florarie online Cluj Napoca, un loc pitoresc si fermecator, in care noi livram cele mai frumoase buchete de flori, special pentru voi. In florarie online Cluj Napoca beneficiezi de livrare gratuita pentru o varietate de peste 5000 de produse absolut senzationale. Comanzi online simplu si rapid, noi livram imediat!

Pozitie

Tabel Lista

9 pe pagina

Produsele de la 1 la 9 din 12 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Pozitie

Tabel Lista

9 pe pagina

Produsele de la 1 la 9 din 12 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Se spune despre orasul Cluj Napoca ca este un mic Silicon Valley de Romania, ca aici gasesti cei mai buni programatori, cele mai bune blogerrite si ca toata lumea este permanent conectata la internet si dependenta de tehnologie. Noi suntem cea mai tehnologizata florarie din Romania, oferim posibilitatea de a face un gest atat de traditional si atat de cuceritor, cu doar un click, intr-un mod foarte modern. A oferi flori nu este demodat si nici pe departe un gest care sa lase pe cineva pasiv. Dimpotriva! Florile au un efect WOW asupra tuturor, atat a femeilor, cat si a barbatilor, ofera instantaneu zambete, fluturi in stomac, roseata in obraji si emotii nebanuit de frumoase!

florarie online cluj napoca

Cu ajutorul nostru, cea mai buna florarie online Cluj Napoca, poti trimite la usa celor dragi buchete pline de emotii, create din flori proaspete, colorate si parfumate! Vei gasi in oferta noastra peste 5000 de buchete, aranjamente florale, animale din flori, cosuri cu flori, cutii cu flori, plante sau cadouri diverse (vinuri, baloane, torturi, ciocolata, jucarii de plus, ceaiuri de lux, bijuterii, parfumuri). Este atat de simplu sa faci astazi pe cineva fericit! Comanzi online, platesti rapid si te bucuri de reactia lor!

Florarie online Cluj Napoca iti ofera numeroase beneficii premium:

 • posibilitate comanda facila online, pe telefon, pe email, pe whatsapp, pe facebook, skype sau direct in floraria noastra de pe bd. 21 decembrie 1989 nr.19
 • poza martor pe email inainte de livrare
 • felicitare cadou inscriptionata cu mesajul tau (felicitarea este luxurianta, alb imaculat cu litere aurii in relief + plic negru cu auriu sigilat)
 • plic hrana florala si instructiuni ingrijire flori
 • SMS si email de confirmare livrare in timp real
 • asigurarea confidentialitatii prin pastrarea anonimatului, la nevoie
 • consultanta gratuita alegere buchet si compunere mesaj felicitare
 • posibilitate personalizare aranjamente si buchete pe loc cu ajutorul floristilor nostri pregatiti