CUFERE CU FLORI

CUFERE CU FLORI

Cufere cu flori, aranjamente speciale, perfecte pentru orice ocazie! Cuferele cu flori sunt cadouri florale deosebite pentru ca pot sustine aranjamente florale ample, iar destinatara poate pastra cufarul din lemn cu design unic, dupa ofilirea florilor pentru depozitare sau decor. Oferim livrare gratuita pentru cufere cu flori in peste 12000 de localitati din Romania.

Pozitie

Tabel Lista

9 pe pagina

Produsele de la 1 la 9 din 12 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pozitie

Tabel Lista

9 pe pagina

Produsele de la 1 la 9 din 12 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Cuferele sunt recipiente unicat, realizate din lemn lacuit si cu decor incrustat. Stilul cuferelor este romantic vintage si creeaza un decor special pentru orice interior. Floraria noastra online a introdus pentru prima oara in Romania ideea de cufere cu flori in anul 2004, cand am realizat pentru clientii nostri acest tip de aranjament. De atunci au aparut foarte multe florarii care ofera astfel de cadouri florale, insa aici vei gasi cele mai frumoase modele, indiferent de buget sau ocazie. 

cufere cu flori

Cuferele ofera in interior un spatiu suficient pentru floristi pentru a crea aranjamente ample, voluminoase, pline de flori si verdeata luxurianta. La baza florilor in cufere de flori se afla un burete umed, care confera stabilitate aranjamentului si o sursa de apa permanenta, pentru o rezistenta ridicata. Cufarul este foarte usor de transportat si de depozitat, fiind un aranjament ideal pentru birouri, mese de conferinta, mese de sufragerie sau decor de interior. Cuferele sunt livrate deschise datorita volumului florilor, insa dupa iofilirea lor, cufarul poate fi folosit pentru depozitare, inchizandu-se cu un carlig vintage. 

Doar aici poti comanda cufere flori cu trandafiri, orhidee, gerbera, crini, protea, floarea-soarelui, irisi, crizanteme si alte flori pretioase. Cuferele pot fi si personalizate in functie de dorintele tale, este de ajuns sa iei legatura cu operatorii nostri specializati in floristica. Putem sa iti oferim o oferta de pret pe loc. Livrarea de cufere cu flori este gratuita in peste 12000 de localitati din Romania si la fiecare comanda primesti felicitare gratuita, poza martor pe email, SMS si email de confirmare a livrarii in timp real, plic hrana florala si instructiuni ingrijire flori din cufar.