Cutii cu flori

Cutii cu flori

Cutii cu flori – in colectia noastra de cutii cu flori veti descoperi peste 300 de modele aranjamente florale in cutii, atat individual, cat si tip pachet de cutii cu flori si sampanii sau vinuri premium. Cutiile cu flori de la FlorideLux fac parte din colectie intitulata sugestiv Exclusive Gifts si sunt modele noi, lansate in luna mai 2016.

Pozitie

Tabel Lista

9 pe pagina

Produsele de la 1 la 9 din 12 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Pozitie

Tabel Lista

9 pe pagina

Produsele de la 1 la 9 din 12 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Cutiile sunt disponibile in 3 dimensiuni: mici, medii si mari, in 2 culori: albe si negre, si fiecare dintre ele este livrata cu capac inclus si toarta din panglica satinata fina la atingere. Aceste recipiente elegante si rafinate sunt recipientul perfect pentru florile naturale, pentru ca le pune in evidenta perfect frumusetea si delicatetea. In colectie veti descoperi extrem de multe flori incantatoare, exotice, speciale si extrem de proaspete: trandafiri de ciocolata, trandafiri negri, trandafiri albastri, clematis, delphinium, orhidee, antirrihnum, eryngium si alte flori absolut fermecatoare.

Dupa ofilirea florilor cutiile pot fi folosite de destinatara pentru a depozita diverse articole personale, pentru a transporta cadouri sau pentru a depozita palarii. La prima privire, cutiile FlorideLux frapeaza prin eleganta, simplitate, rafinament si gratie. Ele reprezinta recipientele perfecte pentru a pune in evidenta frumusetea naturala a florilor folosite, calitatea si prospetimea acestora.

cutii cu flori

Cutiile Exclusive Gifts by FlorideLux sunt manipulate doar cu manusi, din respect pentru produsul nostru premium, dar si pentru clientii nostri. Manusile albe din bumbac sunt nelipsite atat la productie, cat si la livrare. In plus, aranjamentele in cutii sunt livrate doar la costum. Alaturi de noila cutii am facut si o mica schimbare in brandul nostru, totul fiind auriu acum, un semn al calitatii si increderii deosebite in cel mai puternic brand de floristica din Romania. Marca aurie FlorideLux, plasata pe toate cutiile premium Exclusive, este una care poarta mai departe valorile noastre: profesionalism, dedicare, atentie la detaliu.
Designerul colectiei este Any Chira, seful nostru de atelier cu care avem o colaborare infloritoare de peste 5 ani de zile. Any duce in fiecare zi valorile noastre mai departe, prin creatii cu adevarat speciale, care se remarca prin tehnica florala foarte bine pusa la punct, o grija deosebita pentru flori si combinatii coloristice cu adevarat de prima clasa. Any Chira este un florist cu o experienta totala de peste 15 ani de zile in domeniu, un talent deosebit in design floral, un om pasionat si dedicat, care traieste si respira prin fiecare por arta florala.
 
cutii cu flori
 
 
Suntem convinsi ca veti ramane cu adevarat impresionati de noua noastra colectie, pentru ca este creata cu gandul doar la voi, clientii nostri. Fiecare produs are si o pagina speciala de produs, cu o prezentare unica in Romania. Focusul nostru este plasat pe prezentarea cat mai amanuntita a cutiei si a florilor incluse in cadou, alaturi de beneficiile clientilor FlorideLux:
 • livrare gratuita in 12000 de localitati din Romania
 • felicitare cadou, livrata sigilata in plic auriu
 • garantia anonimitatii
 • livrare la costum si cu manusi albe
 • flori rare, mereu proaspete
 • design floral premium
 • poza martor inainte de livrare
 • garantia 100% a banilor inapoi in caz de probleme
Intreaga colectie poate fi vizualizata aici: Cutii de flori, cutii flori