Trandafiri

Trandafiri

Trandafiri - florile pasiunii, ale onoarei, ale loialitatii si respectului, cele mai indragite flori, considerate reginele absolute si simbolizand cele mai variate emotii umane, in functie de coloristica si soi. Trandafiri in cele mai frumoase buchete online, doar aici! Beneficiezi de livrare gratuita trandafiri in peste 12000 de localitati din Romania, comanda online si transmite cele mai puternice emotii!

Pozitie

Tabel Lista

9 pe pagina

Produsele de la 1 la 9 din 33 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pozitie

Tabel Lista

9 pe pagina

Produsele de la 1 la 9 din 33 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Despre trandafiri am auzit de-a lungul timpului doar superlative: cele mai cautate, cele mai vandute, cele mai pasionale, cele mai frumoase, cele mai parfumate, cele mai catifelate flori! Este cu adevarat coplesitor pentru un florar cand are de-a face cu o floare atat de pretioasa, are sarcina extrem de importanta de a pune perfect in valoare frumusetea trandafirului si de a marca vizual perfectiunea sa desavarsita. 

Te invitam sa descoperi in oferta noastra trandafirii diversi, senzational de proaspeti si absolut cuceritori. Buchete de trandafiri, cosuri, cufere, cutii, aranjamente florale, tot felul de idei si creatii magnifice, absolut incantatoare. Oferim peste 5000 de modele de buchete si aranjamente florale, cu livrare flori gratuita in peste 12000 de localitati din Romania. Experienta noastra vasta in design floral ne transforma in expertii frumosului trandafir. 

trandafiri

La comanda online vei primi instructiuni de ingrijire pentru trandafir si plic hrana florala, astfel incat tu sau destinatarul sa se poata bucura un timp indelungat de aceasta roiala si pretioasa floare. De asemenea, primesti o felicitare cadou inscriptionata cu mesajul / urarea ta, poza martor pe email inainte de livrare si SMS / email de confirmare a livrarii in timp real. Comanda de flori prin florariile noastre este extrem de simpla, rapida si flexibila, adaptata nevoilor tale. 

Ne poti contacta si pentru oferte florale personalizate nevoilor tale. La noi poti cumpara si soiuri speciale de trandafir, cum ar fi David Austin, de gradina, negri, albastri, trasi in ciocolata, multicolori, creti sau rainbow.